higijafarm@hotmail.com
  +389 47 227 625

25 g

 • Природни сапуни за
 • нормална кожа
 • сува кожа
 • мрсна кожа
 • хипоалергени сапуни
 • сапуни за детоксификација и др.
 • Природен крем со араганово масло
 • Природен крем со пчелин восок за раце
 • Глицерински крем за раце
 • Детски крем со кантарион и цинк
 • Млеко за тело и лице со 5 и 10 % уреа
 • Лабело за нега на усни со кантарионово масло

И уште многу други препарати кои се во фаза на испитување.

 

 

 

 

 

 

Ангел и Скин се линија на природна козметика од ХигијаКозметик за грижа на вашето здравје и убавина!

8

  9

10

  5
    Маст за нега на вашите усни.

slika1-2

Природен крем со арганово масло за нега на сува кожа и природен крем со пчелин восок за раце.
 
3 .......... 4
Сапуни на природна основа за:
- сува кожа
- нормална кожа
- мрсна кожа
- хипоалерген за осетлива кожа
- детокс за проблематична кожа (склона кон акни)
  Одберете сапун соодветен за вашата кожа во
различна грамажа (25g, 50g и 100g).
   
7   6
  Кремата со глицерин е погодна за нега на суви раце
 


Copyright 2016 - Designed by Elkom Group | web design | hosting solutions